Copil de 8 ani, căutat de polițiști de două săptămâni. Acesta a dispărut împreună cu tatăl său

Copil de 8 ani, căutat de polițiști de două săptămâni. Acesta a dispărut împreună cu tatăl său
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un copil de opt ani din Iași, aflat în grija tatălui său, este căutat de polițiști de mai bine de două săptămâni. Tatăl băiatului, suspectat că și-ar fi omorât în bătaie soția, care făcea videochat, este și el, de negăsit. 

Reprezentanții direcției pentru Protecția Copilului care trebuiau să îl monitorizeze pe băiat după moartea mamei sale habar nu aveau de dispariția celor doi, scrie presa locală potrivit Antena3.ro

În luna martie a acestui an, mama copilului a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce a fost victima unei agresiuni. Atunci medicii, dar și anchetatorii, l-au avut drept suspect ca autor al acestei agresiuni chiar pe tatăl micuțului, soțul femeii. Bărbatul a negat cu vehemență că el ar fi agresorul. Mai mult decât atât, individul a declarat că soția lui avea mai mulți dușmani, ținând cont de natura meseriei ei. 

Câteva zile mai târziu femeia a decedat iar polițiștii au deschis un dosar penal de omor având în vizor mai mulți suspecți. Copilul a rămas în grija tatălui, sub stricta supraveghere a celor de la DGASPC Iași.  
Între timp, ancheta a avansat iar polițiștii și-au îndreptat atenția din nou către soțul femeii, acesta fiind principalul suspect al crimei.

În momentul în care jurnaliștii ieșeni au mers la DGASPC Iași și au întrebat ce se va întâmpla cu acest copil în clipa în care tatăl va deveni oficial suspect, reprezentanții de acolo au declarat că ei nici măcar nu au fost informați despre acest lucru. Astfel, au încercat imediat să ia legătura cu familia însă nu au reușit să găsească pe nimeni.

Încă de atunci, polițiștii încearcă să dea de urma copilului de 8 ani, dar și de tatăl acestuia, însă până în acest moment căutările nu au avut succes.  

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto antena3.ro.

Image
Image