Cum se apără suspectul marocan al crimei de la Iași

Cum se apără suspectul marocan al crimei de la Iași
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Sami el Bourkadi este acuzat că i-a ucis pe studentul marocan Youssef Ajniah şi pe iubita acestuia, Ioana Vanessa Burlacu, într-o vilă din Iaşi. Ahmed Sami el Bourkadi vrea să se apere în faţa judecătorilor depunând istoricul deplasărilor pe GPS. Marocanul stă în următoarele 30 de zile în arest preventiv, după decizia luată de Curtea de Apel Iaşi joi, 23 decembrie. 

"Am cerut Tribunalului o copie a dosarului pentru a ne construi apărarea. Săptămâna viitoare o vom primi. Clientul meu a răspuns în faţa judecătorilor însă la Parchet nu am dorit să facem declaraţii. Dorim să le arătăm anchetatorilor situaţia deplasărilor clientului meu pe GPS", a precizat Raluca Andrei, avocatul acuzatului, conform realitatea.net citând ziaruldeiasi.ro. 

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins pe14 decembrie, în Italia şi a fost extrădat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, ceruse luni, 13 decembrie, arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi, devenind suspectul numărul unu al crimei petrecute la Iaşi.

Marocanul Youssef Jniyah şi prietena acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, au fost găsiţi morţi, sâmbătă, 11 decembrie, în vila în care locuiau cu chirie, în cartierul Moara de Vânt din Iaşi.   

Foto realitatea.net.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image