Doi bărbați împușcați de un vecin. Agresorul a fost prins de polițiști

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii ieşeni au fost alertaţi, duminică seara, prin două apeluri la numărul de urgenţă 112 de către două femei, care au anunţat că doi bărbaţi au fost împuşcaţi în localitatea Bivolari.

Victimele au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, iar unul dintre bărbaţi a fost dus direct în sala de operaţii, pentru că glonţul i-a atins artera femurală.

„Una dintre persoane a intrat direct în sală, la chirurgie. Are 53 de ani, era împuşcat la nivelul membrului inferior partea superioară, a fost atinsă artera femurală şi era în şoc hemoragic când a ajuns echipajul nostru de Terapie Intensivă Mobilă. L-au intubat, l-au adus la spital şi au intrat direct cu el în sală”, a declarat Ovidiu Popa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon, potrivit stireadeiasi.ro.

Cel de-al doilea bărbat a fost împuşcat în picior, dar rana nu i-a pus viaţa în pericol.

Suspectul în acest caz a fost prins de poliţişti. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că este vorba de un bărbat de 32 de ani, care imediat după ce şi-ar fi împuşcat vecinii ar fi fugit.

„Aseară am fost sesizaţi la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani a rănit în Bivolari cu o armă de foc doi bărbaţi de 53 şi 31 de ani. A fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Image