Doi poliţişti au fost răniţi după ce autospeciala cu care se deplasau s-a ciocnit de un autoturism

Doi poliţişti au fost răniţi după ce autospeciala cu care se deplasau s-a ciocnit de un autoturism
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Doi poliţişti au fost răniţi, miercuri, fiind transportaţi la spital, după ce autospeciala cu care mergeau în misiune s-a ciocnit cu un autoturism.

Potrivit conducerii Poliţiei judeţului Iaşi, un echipaj de poliţie din Târgu Frumos se deplasa la un eveniment sesizat prin apel 112, având semnalele luminoase în funcţiune. La ieşirea din oraşul Târgu Frumos, maşina Poliţiei a lovit un alt autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie şi care a virat brusc spre stânga.

"În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi colegi aflaţi în autospecială, aceştia fiind transportaţi la spital. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt", au declarat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi, potrivit News.ro.

Ambele persoane din maşina Poliţiei au suferit traumatisme cranio-cerebrale, poliţistul care se afla la volan pierzându-şi cunoştinţa. Cei doi poliţişti răniţi au 27 de ani, respectiv 29 de ani.

Celălalt autoturism implicat în accident era condus de o femeie de 46 de ani. Ea a suferit un atac de panică şi a refuzat să fie transportată la spital.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

Foto News.ro.

Image