fbpx

Doi suspecti în cazul crimei din Iași au fost reținuți!

Image
Image

Doi bărbaţi din Iaşi sunt suspectaţi de omor în cazul femeii găsită fără suflare, vineri, 3 ianuarie, pe un câmp din oraş.
Potrivit stireadeiasi.ro, unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul serii de duminică, 5 ianuarie, iar al doilea a fost internat la Institutul de Psihiatrie “Socola” din Iaşi.

Câteva zeci de poliţişti ieşeni, coordonaţi de un procuror criminalist, au efectuat cercetări de amploare weekendul trecut pentru a desluşi misterul uciderii unei femei necunoscute, în vârstă de aproximativ 45 de ani.
Victima a fost găsită pe un câmp vineri, 3 ianuarie, la orele prânzului, indiciile preliminarii conturând posibilitatea unui viol urmat de crimă.
După ce au identificat victima pe câteva camere de supraveghere din zonă, anchetatorii au ajuns duminică la doi posibili suspecţi, despre care au aflat că au consumat băuturi alcoolice cu victima cu puţin timp înainte ca aceasta să fie găsită moartă.

Cei doi bărbaţi, unul dintre ei recidivist, au fost audiaţi mai multe ore însă nu au recunoscut în primă fază că ar avea vreo implicare în acest caz. Mai mult, unul dintre cei a invocat că ar avea afecţiuni psihice, din acest motiv procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi dispunând internarea la Institutul de Psihiatrie “Socola”.
Pus în faţa probelor, recidivistul, Narcis Sân, a recunoscut spre seară fapta şi a oferit anchetatorilor şi primele detalii concrete de dinainte de momentul uciderii femeii. Potrivit unor surse judiciare, femeia şi cei doi bărbaţi au consumat alcool la un bar, în dimineaţa zilei de vineri. Ulterior, cei doi bărbaţi i-ar fi propus să întreţină cu ei raporturi sexuale, însă femeia a refuzat.
Victima a fost bruscată şi lovită cu pumnii şi picioarele, rănile provocându-i decesul. Ulterior, trupul ei a fost abandonat pe un câmp apropiat cartierului ieşean Dalas.

Potrivit unor surse, anchetatorii au ajuns la autori şi cu ajutorul unui câine de urmă care a fost folosit la faţa locului. Mai mulţi poliţişti aflaţi în concediu sau în libere au fost implicaţi în acest caz, sute de persoane fiind audiate în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a precizat că cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. Luni, 6 ianuarie, anchetatorii vor oferi mai mutle detalii despre acest caz. Tot luni suspectul reţinut va fi dus la Tribunal cu propunerea de arestare preventivă.

Citiți și: Femeie moartă, dezbrăcată şi plină de sânge, descoperită pe un câmp

Sursă foto bzi.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.