Mamă cu bebeluș în brațe, prinsă când ridica pachetul cu droguri de la o firmă de curierat

Mamă cu bebeluș în brațe, prinsă când ridica pachetul cu droguri de la o firmă de curierat
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O tânără a mers cu un bebeluș în brațe pentru a ridica de la firma de curierat un colet cu droguri comandate din Franța.

 

Substanțele fuseseră condamnate, din Franța, chiar de femeia de 36 de ani, care are trei copii. Aceasta a fost prinsă în fapt după ce polițiștii au obținut informații că un colet suspect ce conține disimulate droguri de mare risc (metadonă) urmează să sosească de la Paris în municipiul Iași prin intermediul unei societăți de transport internațional de colete și persoane.

Femeia a contestat hotărârea instanței

Judecătorii Tribunalului Iași au condamnat-o la 3 ani și o lună de pușcărie, pentru trafic de droguri de mare risc și introducere, fără drept, în țară de droguri de mare risc. „Instanța dispune confiscarea specială a cantității de droguri de mare risc de la inculpata D. B. P, respectiv cantitatea de 5 capsule care conțin ca substanță activă metadonă, precum și 38 de capsule ce conțin metadonă”, au precizat magistrații ieșeni, citați de Antena 3. Sentința nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către ieșeancă.

Femeia mai are șase condamnări, în străinătate, pentru furt.

Citiți mai multe pe antena3.ro.

 

Foto cu caracter ilustrativ 

Image