Image

Monalisa, o tânără din Iași cunoscută în comunitatea trans, a murit într-un incendiu izbucnit în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Urmăritorii ei au privit îngroziți scenele – VIDEO LINK

incendiu monalisa iasi
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Monalisa, cunoscută în mediul on-line ca Lusa Zaira, a murit, de Crăciun, la numai 24 de ani, în împrejurări cumplite. Tânăra din Iași, care făcea parte din comunitatea transgender, a adormit lângă o candelă aprinsă. Pisica a răsturnat lumânarea și un incendiu a cuprins așternuturile. Scenele cumplite au fost transmise live, pe Facebook.

 

Tânăra făcea o transmisiune live pe Facebook, târziu în noapte. A adormit cu mâna pe o icoană pe care o avea alături, lângă o candelă aprinsă răsturnată de o pisică. Izbucnește focul, victima se ridică și dispare din cadru.

Lisa Zaira a murit intoxicată cu fum, în timp ce urmăritorii ei de pe Facebook încercau să alerteze autoritățile.

Cine a sunat inițial la 112 nu știa, din păcate, nici adresa și nici numele victimei, spun polițiștii, pentru Știrile ProTV. Sursa citată a publicat AICI și imaginile care surprind tragedia.

Abia după două ore de la apel, agenții au reușit să afle adresa apartamentului în care locuia cu chirie. Era prea târziu. Când au ajuns pompierii, incendiul se stinsese de la sine. Victima a fost găsită fără suflare, cei de la Ambulanță spunând că ar fi fost vorba despre o intoxicație cu monoxid de carbon.

Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul în cadrul unui dosar penal pentru moarte suspectă.

Citiți mai multe pe stirileprotv.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

 

Image
Image