fbpx

O fetiță de 11 ani a murit după ora de sport

O fetiță de 11 ani a murit după ora de sport

Image
Image

O fetiţă în vârsta de doar 11 ani a murit după ora de sport din școala aflată în comuna Butea din judeţul Iași. Primarul comunei Butea susţine că fetiţa nu apărea ca având probleme de sănătate şi că, în urma discuţiilor se pare că tânăra nu depusese efort la ora de sport.

Martorii susţin că fetiţei i s-a făcut rău şi a leşinat. Oamenii legii au explicat faptul că în acest caz a demarat o anchetă, iar trupul fetei a fost dus la IML pentru a fi efectuată necropsia şi a se stabili cu exactitate cauzele morţii:

”La data de 14 decembrie, am fost sesizați despre faptul că o minoră din comună Butea a leșinat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată minoră, ulterior fiind constatat decesul acesteia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași, conform antena3.ro citând BZI.

Fetița nu avea antecendente medicale

”Fata, probabil, avea nişte probleme de sănătate nedescoperite. A fost resuscitată peste o oră, insă din păcate nu s-a mai putut face nimic. Din câte am înţeles, ar fi decedat după ora de sport când se îndrepta spre casă. Din ce am discutat cu reprezentanţii şcolii, se pare că nu ar fi făcut niciun efort fizic la ora respectivă, deci nu putem vorbi despre o moarte cauzată de practicarea sportului la școală.

Aşteptăm rezultatele pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate în cursul zilei de ieri. Noi vom sprijini familia cu tot este nevoie. Este o tragedie în prag de sărbători. Condoleanţe părinţilor îndoliaţi. a transmis primarul Anton Anti, primarul comunei Butea din judeţul Iași.

 Foto ilustrativ.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.