Olandezul care a ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița ar fi abuzat sexual și o copilă de 8 ani, din Iași

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O anchetă jurnalistică scoate la iveală că olandezul care a ucis-o pe copilă de 11 ani din Gura Șuții ar fi făcut, în România, cel puțin încă o victimă. Potrivit bzi.ro, ar fi vorba despre o fetiță de 8 ani, din Iași. Individul ar fi petrecut aici câteva zile, între 13 și 16 iunie 2016. "În perioada 13-16 iunie 2016 au fost semnalate 8 cazuri de dispariţie a unor minori. Şapte dintre aceştia au fugit din centrele de plasament, iar o minoră a plecat din Iaşi la Botoşani, la prietenul ei. Toţi au fost găsiţi şi au declarat că nu au fost victime ale unor infracţiuni", au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi prin purtătorul de cuvânt, la solicitarea sursei citate.

Bzi.ro scrie, însă, că pe data de 15 iunie 2016, doi părinţi din Horleşti, judeţul Iaşi, cereau disperaţi ajutorul poliţiştilor spunând că fiica lor minoră a fost luată din faţa casei de un necunoscut, dusă pe un câmp şi agresata sexual. Atunci, în 2016, a fost deschis un dosar penal şi s-au făcut verificări. Agresorul nu a fost prins şi totul ar putea fi explicat prin faptul că, oricât de repede s-ar fi mişcat poliţiştii ieşeni, nu l-ar fi putut identifica şi prinde pe suspect dacă pe data de 16 acesta deja pleca din localitate și, de altfel, din țară.

Bzi.ro a publicat aici întreaga poveste a răpirii fetei de 8 ani, dezvăluind cum a reușit aceasta să scape dar și care sunt indiciile care arată că olandezul ar putea fi agresorul din cazul petrecut în județul Iași, în iunie 2016.

Sursa foto: bzi.ro

Image