Tânără, tăiată cu cuțitul și abandonată de iubit într-o mașină

Un bărbat și-a lăsat partenera într-o baltă de sânge, a fugit și oamenii legii au pornit în căutarea lui, inclusiv cu un câine de urmă.
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat din județul Iași, bănuit că și-a înjunghiat, joi seară, iubita, i-a pus în alertă pe polițiști.

Individul, care și-a lăsat partenera într-o baltă de sânge, a fugit și oamenii legii au pornit în căutarea lui, inclusiv cu un câine de urmă.

Între timp, victima, în stare gravă, a fost transportată la spital și supusă unei intervenții chirurgicale.

Potrivit stirileprotv.ro, scenele sângeroase s-au derulat într-o mașină, pe o strada din localitatea în care trăiește iubitul victimei. Deocamdată, nu este clar ce s-a întâmplat între femeia de 39 de ani și partenerul ei, bănuit că a înjunghiat-o. Cert este că ea a fost descoperită în autoturism, într-o baltă de sânge.

Șansa victimei a fost că pe acolo au trecut câțiva muncitori care au zărit-o și au sunat imediat la 112.

Ovidiu Popa, medic UPU SMURD: “Aceasta a fost găsită cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul membrelor și abdomenului, în stare de șoc hemoragic. A fost stabilizată și transportată la Spitalul de Urgență Sfântul Spiridon, unde s-a intrat cu ea în sala de operații”.

Între timp, zona a fost împânzită de polițiști, care au pornit în căutarea bărbatului, despre care cred că s-a năpustit fără milă asupra iubitei sale, apoi a lăsat-o agonizând în vehicul. În ajutorul anchetatorilor a fost adus un câine de urmă.

Victima este din altă localitate și are un copil dintr-o relație anterioară.

Sursă foto stirileprotv.ro.

 

Image