Un băiat de 12 ani a murit călcat de tren în timp ce mergea spre școală împreună cu sora sa

copil lovit de tren
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit în plin de un tren. Băiatul mergea pe jos spre școală și nu a fost atent când a traversat calea ferată.

Potrivit stirileprotv.ro, tragedia s-a petrecut în această dimineață în jurul orei 7 în zona Podu Iloaiei, județul Iași. Băiatul de 12 ani se îndrepta spre școală, împreună cu sora lui. Cei doi ar fi încercat să traverseze calea ferată printre vagoanele unui marfar, moment în care a trecut un accelerat pe care copiii l-au observat abia în ultima clipă.

Fetița a reușit să treacă pe cealaltă parte, dar fratele ei a fost agățat de tren. Când și-a văzut fratele rănit grav, fetița a strigat după ajutor, iar oamenii au sunat la 112. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru băiețelul care murise pe loc în urma impactului.

Rudele spun că cei mici merg de obicei pe jos la școală. Reprezentanții primăriei spun că sunt doar două microbuze, care face față cu greu numărului mare de copii, peste 150 la număr, în cele cinci sate de lângă oraș.

 

 

Foto stirileprotv.ro.

Image