fbpx

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi a sunat la 112 şi a fugit de acasă

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi a sunat la 112 şi a fugit de acasă

Image
Image

Un bărbat de 67 de ani din judeţul Iaşi şi-a înjunghiat soţia în inimă, luni noapte, după care a sunat la 112 spunând că aceasta s-a lovit, iar apoi a fugit de acasă. Femeia a fost găsită moartă.

Tragedia a avut loc luni, în jurul orei 23.00, în localitatea ieșeană Gura Bâdiliței, comuna Vânători. Femeia avea 61 de ani.

Ucigașul a sunat la 112 și a spus mai întâi că soția lui s-a lovit la cap, însă a mărturisit apoi la telefon, când a fost transferat către dispeceratul Poliției, că femeia este înjunghiată, potrivit informaţiilor publicate de Libertatea. Ajunși de urgență la locuința celor doi soți, medicii nu au mai putut să o salveze, victima decedase de câteva ore.

Bărbatul şi-a înjunghiat soţia în inimă, apoi a fugit de acasă

Bărbatul a fost găsit la scurt timp după ce au ajuns polițiștii la locul crimei. Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, iar suspectul a fost trimis la Institutul de Psihiatrie "Socola" din Iași pentru o expertiză medicală, mai notează sursa citată.

În locuința comună în care trăiau ambii soți, el 67 de ani, ea 61 de ani, pe fondul faptului că au consumat amândoi alcool s-a declanșat un conflict spontan, iar bărbatul i-a aplicat soției o singură lovitură de cuțit în torace, în direcția inimii. Din cauza comportamentului său: era în stare de agitația psihomotorică mai exacerbată, a fost internat la «Socola» pentru a se stabili dacă avea discernământ, pentru expertiză medicală. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.