fbpx

Un bărbat și-a omorât soția în bătaie pentru că nu câștiga suficient din videochat

Un bărbat și-a omorât soția în bătaie pentru că nu câștiga suficient din videochat

Image
Image

Un bărbat este acuzat de procurorii din Iași că și-a bătut în mod repetat soția pentru că nu căștiga suficient din activități de videochat. În urma agresiunilor femeia a murit.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, procurorii au cerut arestarea preventivă în lipsă a inculpatului în vârstă de 30 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie

În perioada 2016-2022, acesta și-ar fi bătut în mod repetat soția, „motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat”, lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană. Loviturile i-au provocat femeii multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia.

Procurorii arată că acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu o bronhopneumonie, iar în final au condus la moartea victimei în luna martie 2022.

Inculpatul a fost citat în vederea audierii în calitate de suspect şi inculpat, însă nu s-a prezentat la sediul parchetului.

„Din verificările efectuate cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legale”, se arată în comunicat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto ilustrativ, pexels.com

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.