fbpx

Un bărbat s-a accidentat grav în timp ce-şi alerga băut soţia cu un topor

Un bărbat s-a accidentat grav în timp ce-şi alerga băut soţia cu un topor

Image
Image

Nu degeaba se spune că e periculos să alergi în timp ce ţii în mână un obiect ascuţit, gen foarfece sau cuţit. A păţit-o pe pielea sa un român, care după ce a băut zdravăn în noaptea de Revelion a început să-şi alerge soţia cu un topor, s-a dezechilibrat şi s-a lovit singur la cap.

Pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 40 de ani din Ciurea, judeţul Iaşi, a dezvoltat o psihoză etanolică și, în timp ce își urmărea soția cu toporul, a căzut și a făcut un traumatism cranio-facial, relatează Digi24.

Bărbatul a suferit o psihoză etanolică şi şi-a alergat soţia cu un topor

Dacă ar fi să glumim, am putea spune că bărbatul s-a tăiat atât de rău încât a ajuns la două spitale. Nu în acelaşi timp, evident! El a fost tratat mai întâi la un spital generalist, după care a ajuns şi la unul cu profil psihiatric. Acesta a ajuns mai întâi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon" în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai arată sursa citată. Potrivit medicilor, bărbatul a fost încătușat de poliție, evaluat de medici și dirijat apoi pentru internare spre Spitalul de Psihiatrie "Socola".

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.