fbpx

Un român a plătit 1.600 de euro pentru o poză cu un permis de conducere pe care le-a arătat-o polițiștilor, la control

Un român a plătit 1.600 de euro pentru o poză cu un permis de conducere pe care le-a arătat-o polițiștilor, la control

Image
Image

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a fost depistat conducând un autoturism deşi nu avea permis de conducere. Cazul este unul inedit, întrucât individul, un băcăuan de 45 de ani, le-a prezentat oamenilor legii o fotografie cu un permis de conducere românesc, poză pentru pentru care, se pare, plătise nu mai puțin de 1.600 de euro!

 

“La sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Chipereşti, un autoturism, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român C.C., în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul în judeţul Bacău.

La controlul de frontieră, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, dar a arătat pe telefonul mobil o fotografie cu un permis de conducere românesc. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, colegii noştri au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Bărbatul a declarat că prin intermediul unei reţele de socializare, a contactat o persoană ale cărei date nu le cunoaşte, plătind suma de 1600 de euro, primind în schimb fotografia prezentată la control”, detaliază un comunicat al Poliției de Frontieră Iași.

În cauză se efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.