fbpx

VIDEO – Un polițist local a salvat o tânără care a ajuns cu mașina în Lacul Ciric din Iași

VIDEO – Un polițist local a salvat o tânără care a ajuns cu mașina în Lacul Ciric din Iași

Image
Image

Un polițist local din Iași a devenit eroul zilei după ce a sărit în apă, fără să stea pe gânduri, pentru a salva o tânără care plonjase cu mașina în lac.

 

Polițistul local care a intervenit pentru salvarea femeii se numește Cristian Neculau, are 52 de ani și lucrează la Iași, a anunțat Ministerul de Interne, care a publicat și o scurtă înregistrare în care este surprinsă intervenția acestuia.

Cristian Neculau a văzut cum o mașină a plonjat în lacul din zonă, a înotat până la autoturism și a salvat-o pe tânăra care, din fericire, s-a ales doar cu o sperietură groaznică.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul prânzului, în zona Lacului Ciric. Șoferița ar fi avut o alcoolemie peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu este clar, deocamdată, dacă evenimentul a fost doar un accident ori o tentativă de sinucidere.

“Polițiștii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii și siguranței publice in zona Lacului Ciric au salvat de la înec o tânără care din motive necunoscute a ajuns cu mașina în lac.

Polițistul local salvator este NECULAU CRISTIAN , acesta activează în cadrul Serviciului Siguranța Circulației”, a transmis și Poliția Locală Iași.

 

 

Sursa imagini: Facebook/ MAI și Poliția Locală Iași

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.