fbpx

VIDEO | Un ieşean a înjunghiat un tânăr pe stradă, apoi a povestit totul într-un live pe Facebook

Image
Image

Un tânăr de 21 de ani din Iași a înjunghiat un alt tânăr, de 25 de ani. Victima a fost transportată la spital cu mai multe plăgi înjunghiate, iar agresorul a intrat, la scurt timp după incident, live pe Facebook și a povestit ce a făcut. Polițiștii ieșeni l-au găsit înainte să-şi termine monologul online.

Incidentul a avut loc în cartierul ieșean Nicolina, vineri seară, informează Digi 24. „În jurul orei 20.50 am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost agresat în zona Nicolina şi ar fi fost înjunghiat în zona abdominală şi zona unui braţ”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași, potrivit Mediafax. Victima a fost transportată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Iași la Spitalul Sfântul Spiridon cu mai multe plăgi înjunghiate.

Polițiștii l-au identificat pe atacator la scurt timp. De altfel, agresorul a făcut un live pe Facebook imediat după atac, plângându-se că el fusese cel atacat, pe nevăzute. Postarea s-a încheiat când polițiștii au ajuns lângă atacator. „Sunt încă viu. Dar l-am tăiat pe ăla. Destul de rău. A venit fraierul, l-am așteptat unde a zis jumătate de oră. Și mi-a dat neveu. M-am julit puțin la cot. Încă stau cu brișca în mână. Mi-a dat neveu. M-am ridicat de jos. I-am dat și eu, de acum cred că e la spital. Mă ia poliția. Moare ăla. Aia e. Un fraier mai puțin. (...) Uite și garda. Da, e garda. Cred că au venit pentru mine. Trebuie să arunc și brișca. Am aruncat-o”, spune agresorul în live-ul de pe Facebook.

De altfel, tânărul de 21 de ani a publicat pe contul său mai multe video-uri în care i se adresa victimei sale, amenințând-o. Într-un videoclip, agresorul a filmat chiar briceagul cu care și-a înjunghiat victima, mai notează Digi 24.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.