fbpx

FOTO. Două persoane au fost prinse când ridicau un colet cu droguri, expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat

FOTO. Două persoane au fost prinse când ridicau un colet cu droguri, expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat

Image
Image

Două persoane au fost prinse în judeţul Neamţ în momentul în care ridicau un colet cu droguri, care fusese expediat din Olanda. Pachetul fusese expediat printr-o firmă de curierat și conținea diverse cantităţi din mai multe substanţe interzise, printre care cocaina, ecstasy, amfetamină.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, și sunt cercetate pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc, deţinere fără drept de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului propriu.

Cele două persoane au fost prinse în timp ce preluau un colet care conţinea droguri de risc şi mare risc.

“Coletul, expediat din Olanda, prin intermediul unei firme de curierat, conţinea 4.990 de comprimate de ecstasy, 2.000 de timbre impregnate cu LSD  şi cantităţile de aproximativ 200 de grame de cocaină, 3.265 de grame sulfură de dimetil, 2 kilograme de substanţă cristalină ce conţine MDMA, 3 kilograme de ketamină şi 370 de grame de amfetamină”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT.

Cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Neamţ, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. 

Una dintre persoane era dată în urmărire după ce fusese condamnată definitiv la patru ani şi zece luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.