fbpx

Intervenţie în forţă a poliţiştilor după ce un bărbat a refuzat să-i înapoieze fostei soţii pe fiica lor

Intervenţie în forţă a poliţiştilor după ce un bărbat a refuzat să-i înapoieze fostei soţii pe fiica lor

Image
Image

O fetiţă de patru ani şi nouă luni a fost recuperată în siguranţă în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor din judeţul Neamţ, după ce tatăl său a refuzat să o înapoieze mamei, cei doi părinţi fiind divorţaţi. La sosirea poliţiştilor, bărbatul şi un un bătrân adresau ameninţări, folosind un topor. Copila a fost găsită în beciul casei, împreună cu concubina tatălui său.

”La data de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie de 43 de ani, din Răuceşti, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fostul soţ, de 64 de ani, ar fi refuzat să înapoieze o minoră, de 4 ani şi 9 luni, conform programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra-Neamţ. Poliţiştii s-au deplasat la imobilul bărbatului, din localitatea Săvineşti, context în care acesta ar fi adresat ameninţări de natură a produce o stare de temere, cu privire la securitatea minorei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, citat de News.ro.

Pentru recuperarea copilei au intervenit echipe formate din polițiști din cadrul secției de Poliție Rurală Săvineşti, Poliţia municipiului Piatra-Neamţ, luptători şi un negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamţ.

”În imobilul în cauză se afla bărbatul de 64 de ani, care împreună cu un alt bărbat de 90 de ani, adresau ameninţări folosindu-se de un topor. În urma intervenţiei în forţă a poliţiştilor, minora a fost identificată în subsolul imobilului, împreună cu concubina (în vârstă de 32 de ani) a bărbatului de 64 de ani”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului și pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.

Fetița se află în afara oricărui pericol.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 Foto News.ro

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.