Managerul Spitalului din Piatra Neamț își anunță demisia pe o rețea de socializare

Managerul Spitalului din Piatra Neamț își anunță demisia pe o rețea de socializare
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, Lucian Micu, a anunțat că își va depune demisa începând de mâine. Anunțul a fost făcut pe o retea de socializare și vine ca urmare a controverselor legate de tragedia petrecută sâmbătă, 14 noiembrie a.c..

“Tragedia de sâmbătă seară din secția ATI în urma căreia zece oameni și-au pierdut viața ne-a afectat pe toți. În special pe rudele pacienților, pe cadrele medicale care au intervenit să salveze și să se salveze, cadre medicale din Piatra Neamț și medici din întreaga țară, jurnaliști, pe mine și familia mea, pe oamenii care înțeleg suferința și care știu că nimeni nu și-a dorit să se întâmple vreodată așa ceva,” scrie Lucian Micu în postarea sa.

Potrivit realitatea.net, numit în funcție în urmă cu doar trei săptămâni, fostul primar al oraşului Roman, Lucian Micu, este la al optulea manager în ultimul an al Spitalului Județean Neamț care se află în subordinea Consiliului Județean condus de Ionel Arsene (PSD).

“Prezența mea în funcția de manager al Spitalului nu mai ajută la acest moment cu nimic. A venit momentul să mă retrag și să aștept ca specialiștii să stabilească foarte clar care au fost cauzele care au produs incendiul care a mistuit un salon și a provocat răni adânci asupra multor oameni. Demisia nu este un abandon, este un gest pe care-l fac cu respectul pe care cred că-l merită rudele pacienților și cadrele medicale afectate! 

Fac apel, în calitate de om, să dăm cu toții dovadă de înțelegere și să nu facem presiuni inutile asupra echipei medicale a Spitalului care, în continuare, trebuie să se concentreze în salvarea de vieți, cât mai multe.

Demisia mea va fi înaintată la prima oră a zilei de mâine, nu înainte de a mă asigura că nu las lucrurile la întâmplare, ci că va exista o continuitate fără sincope”, scrie Lucian Micu în încheierea mesajului său.

Sursă foto facebook.com/www.lucianmicu.ro/photos.

 

Image