fbpx

Plan Roșu de intervenție în Neamț, după un accident cu doi morți și șapte răniți. Un microbuz care venea de la Londra a ieșit în decor

Image
Image

Doi bărbaţi au murit şi şapte au fost răniţi, după ce microbuzul în care se aflau, care venea de la Londra și se îndrepta spre Vaslui, a ieșit de pe carosabil și a intrat în copacii de pe marginea şoselei. Victimele au între 29 şi 51.

În urma accidentului produs azi-noapte, pe DN 15D, în localitatea Poienari, autorităţile au declanşat Planul Roşu de intervenţie. La locul evenimentului s-au deplasat un ofiţer şi 22 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospeciala de descarcerare grea, trei ambulanţe SMURD, patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, anunță News.ro.

“Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au identificat un microbuz intrat în nişte arbori de pe marginea drumului. Din cei nouă ocupanţi, trei au fost scoşi din microbuz de către participanţii la trafic, trei au fost extraşi de primele forţe ajunse de la Detaşamentul de pompieri Roman - Punctul de lucru Poienari, iar trei erau încarcerate”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ, pentru sursa citată.

Toți cei nouă bărbați aflați în microbuz erau români.

Doi au murit în urma impactului, iar șapte au fost răniți, unul dintre ei fiind preluat în comă.

Sursa foto: news.ro

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.