fbpx

Președintele Colegiului Medicilor Neamț a murit în urma infecției cu SARS-Cov-2

Președintele Colegiului Medicilor Neamț a murit în urma infecției cu SARS-Cov-2

Image
Image

Colegiul Medicilor din România a anunțat, în weekend, decesul președintelui Colegiului Medicilor Neamț, Iosif Koszeghi. Medicul era invectat cu Covid.

“Colegiul Medicilor din România (CMR) își exprimă întreaga compasiune și părere de rău cu privire la moartea colegului nostru, medicul Iosif Koszeghi, survenită în urma infecției cu SARS-COV-2.

Medicul chirurg Iosif Koszeghi, președinte al Colegiului Medicilor din județul Neamț, a pierdut lupta cu noul coronavirus, după ce, se pare că, a contractat virusul la locul său de muncă, în Spitalul Județean Piatra Neamț.

Dr. Iosif Koszeghi a fost un medic dedicat, acesta participând efectiv în seara tragediei ce a avut loc în secția ATI COVID a Spitalului Județean Piatra Neamț, implicându-se cu toate riscurile în ajutorarea celor răniți și în acțiunile realizate imediat după stingerea incendiului.

În numele Colegiului Medicilor din România, sincere condoleanțe pentru familia dr. Iosif Koszeghi, precum și toate regretele noastre și compasiunea pentru victimele pandemiei de COVID-19”, a transmis CMR.

„Suntem cu sufletul și gândurile noastre alături de familia și colegii dr. Iosif Koszeghi. A fost un medic responsabil, un coleg implicat în noua direcție de dezvoltare a profesiei medicale, un om care nu a ezitat să se implice cu toate riscurile existente și să își aducă contribuția sa la acțiunile realizate imediat după tragedia de la unitatea din Piatra Neamț unde își desfășura activitatea medicală. Exemplul său, la fel ca și multe altele din sistemul medical românesc, arată tuturor că medicii sunt acolo unde și când este nevoie de munca lor chiar dacă riscurile profesiei, mai ales în această perioadă, sunt foarte mari, iar unele ajung până la vătămarea gravă sau sacrificiul suprem” este mesajul dr. Daniel Coriu, președinte CMR.

Sursa foto: Colegiul Medicilor România

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.