fbpx

Student chinez găsit mort în triajul gării Roman

Trupul neînsufleţit al unui tânăr chinez de 16 ani a fost găsit sâmbătă, de poliţiştii de la Transporturi Feroviare din Roman, în triajul gării CFR Roman. Tânărul era rănit la cap, dar avea asupra sa toate actele, bani, telefonul mobil şi un bilet spre Piatra Neamţ, informează Mediafax.

 „Se pare că tânărul era într-o clasă pregătitoare la o universitate din Bacău, era turist şi un împătimit al excursiilor. Acesta ar fi plecat din Bacău către Roman şi ar fi schimbat trenul spre Paşcani. (...) În Roman, acesta a fost găsit decedat la aproximativ 200 de metri de gara CFR în triajul gării CFR Roman, cu o leziune în zona capului”, a declarat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt IPJ Neamţ, Robert Costin.

Cum asupra băiatului au fost găsite acte, bani și telefonul mobil, polițiștii exclud varianta va băiatul să fi fost victima unei tâlhării.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul acestuia.

IPJ Neamţ a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.