fbpx

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția și fetițele gemene

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția și fetițele gemene

Image
Image

Caz șocant sâmbătă dimineață, în județul Neamț. Un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și cele două fetițe, gemene în vârstă de numai două luni și jumătate.

 

În jurul orei 8.00, polițiștii din Roman au fost sesizați cu privire la un posibil caz de violență în familie, anunță stiri-neamt.ro. De fapt, o femeie și două copile au fost înjunghiate, iar autorul ar fi nimeni altul decât capul familiei.

Una dintre fetițe a murit, cea de-a doua este în stare gravă

“În această dimineață au fost transportate la CPU Roman trei victime, două fete gemene de două luni jumătate, una dintre ele în stop cardio-respirator, cu plăci înjunghiate toracic și abdominal. S-a făcut resuscitare, dar din păcate fără răspuns. A doua fetiță avea plăci înjunghiate abdominale cu eviscerație de colon și transvers. A fost transportată la cu elicopterul la Spitalul «Sfânta Maria» Iași. De asemenea, mama acestor fetițe este în CPU sub supraveghere. Are 34 de ani și nu prezintă leziuni amenințătoare de viață”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului din Roman pentru stiri-neamt.ro.

 

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.