fbpx

Un pod din Neamț s-a rupt. Două mașini se aflau în tranzit

Un pod din Neamț s-a rupt. Două mașini se aflau în tranzit

Image
Image

Imagini spectaculoase cu podul de la Luțca ce s-a prăbușit astăzi. În momentul în care podul s-a rupt se pare că două mașini se aflau în tranzit iar unul dintre șoferi chiar a fost rănit.

Potrivit realitatea.net, în jurul orei 14:15, podul de pe drumul județean de la Luțcă, din comună Sagna (lângă Român) s-a prabușit. Podul a fost recent dat în folosință (luna noiembrie) 2021, după lucrări care au costat milioane de euro și au durat peste un an de zile. Pe perioada lucrărilor, aproape săptămânal, Ionel Arsene făcea vizite și ședințe foto pe șantier, afirmând ca este una cele mai mari și mai importante investiții făcute de CJ Neamț în județ, scrie tvmneamt.ro, potrivit realitatea.net.

La  momentul prăbușirii, pe pod se aflau un camion și o dubiță. Conform ISU Neamț, șoferul camionului (răsturnat după cum se vede în imagini) este rănit. Intervenția autorităților la fața locului, este în desfășurare. 

În jurul orei 14:15, la 112 Neamț a fost sesizat cu privire la faptul că podul peste râul Siret, aflat pe DJ 207A, între localitățile Roman și Sagna, a cedat sub presiunea greutății. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că o autoutilitară și un autocamion, care se deplasau din direcția Roman către Sagna, s-au răsturnat. Ca urmare a producerii evenimentului, s-a constatat că unul dintre conducătorii auto este rănit ușor în zona urechii, fiind în afara oricărui pericol. 

Conform informațiilor deținute până în acest moment, nu sunt înregistrate alte victime. Podul este în administrarea Consiliului Județean, a fost reabilitat în 2021 și a fost redat circulației publice în luna noiembrie 2021. În urma acestui incident podul este acum impracticabil.

 

Foto captura facebook.com/romantv.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.