fbpx

Și-a împușcat mortal vecinul în timp ce încerca să sacrifice un taur

Și-a împușcat mortal vecinul în timp ce încerca să sacrifice un taur

Image
Image

Un bărbat din Suceava a fost omorât, accidental, în timp ce-și ajuta vecinul să sacrifice un vițel. Acesta a folosit o pușcă, iar glonțul a trecut de peretele grajdului, prin corpul taurului și a lovit mortal victima.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă dimineață, în localitatea suceveană Holda. Potrivit realitatea.net citând IPJ Suceava, sâmbătă dimineaţa, un bărbat în vârstă de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodăriei o bovină (taur), fiind ajutat şi de către un vecin.

Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă, a luat o armă de vânătoare pe care o deţine legal şi a tras în animal. Glonţul a trecut prin corpul vițelului, printr-un perete al anexei şi a lovit victima, respectiv vecinul său în vârstă de 33 de ani.

Cu toate că echipajul SMURD deplasat la faţa locului a acordat îngrijiri medicale şi a desfăşurat manevre de resuscitare, în jurul orei 09:00 a fost declarat decesul victimei.

În baza celor constatate la fața locului, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei urmează să realizeze încadrarea juridică a faptelor şi să dispună măsurile procedurale şi procesuale legale.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ilustrativ realitatea.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.