Și-a împușcat mortal vecinul în timp ce încerca să sacrifice un taur

Și-a împușcat mortal vecinul în timp ce încerca să sacrifice un taur
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat din Suceava a fost omorât, accidental, în timp ce-și ajuta vecinul să sacrifice un vițel. Acesta a folosit o pușcă, iar glonțul a trecut de peretele grajdului, prin corpul taurului și a lovit mortal victima.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă dimineață, în localitatea suceveană Holda. Potrivit realitatea.net citând IPJ Suceava, sâmbătă dimineaţa, un bărbat în vârstă de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodăriei o bovină (taur), fiind ajutat şi de către un vecin.

Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă, a luat o armă de vânătoare pe care o deţine legal şi a tras în animal. Glonţul a trecut prin corpul vițelului, printr-un perete al anexei şi a lovit victima, respectiv vecinul său în vârstă de 33 de ani.

Cu toate că echipajul SMURD deplasat la faţa locului a acordat îngrijiri medicale şi a desfăşurat manevre de resuscitare, în jurul orei 09:00 a fost declarat decesul victimei.

În baza celor constatate la fața locului, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei urmează să realizeze încadrarea juridică a faptelor şi să dispună măsurile procedurale şi procesuale legale.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ilustrativ realitatea.net.

Image