20.880 de lei și permisul suspendat pentru patru ani. Este cea mai mare sancțiune primită de un șofer, în România

20.880 de lei și permisul suspendat pentru patru ani. Este cea mai mare sancțiune primită de un șofer, în România
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 20 de ani, din județul Suceava, a reușit să stabilească un veritabil "record" la numai doi ani după ce a obținut permisul de conducere. Acesta a comis nu mai puțin de 16 nereguli de la regimul rutier și a fost protagonistul unei urmăriri ca-n filme pe drumurile din județ.

Potrivit reprezentanților MAI, sancțiunile aplicate tânărului auto sunt cele mai mari primite vreodată de un șofer, în România.

"Permisul suspendat până în 2024...

Amendă de 20.880 lei...

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a «beneficiat»un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune  în pericol viața cuiva.

Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol... atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic", au scris reprezentații MAI, pe pagina de Facebook a instituției.

Sursa foto: MAI

Image