fbpx

Conducerea Spitalului Județean Suceava a demisionat

Conducerea Spitalului Județean Suceava a demisionat

Image
Image

Conducerea spitalului Județean Suceava, managerul Florin Filip, și directorul medical Doina Ganea Motan și-au prezentat demisia miercuri seara. Potriviti Monitorul de Suceava, Spitalul Județean Suceava rămâne fără conducere, directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc aflându-se în izolare la domiciliu.

În cursul serii de miercuri medici din cadrul spitalului județean l-au contactat pe prefectul județului Alexandru Moldovan pentru a-i aduce la cunoștință faptul că Spitalul Județean Suceava a rămas fără conducere și l-au rugat să facă demersurile necesare pentru ca unitatea spitalicească să iasă din această situație.

Medicii sunt îngrijorați de faptul că li se termină echipamentele de protecție de pe secții, în timp ce în depozitele spitalului sunt astfel de materiale, dar nu există o organizare pentru ca acestea să fie distribuite cadrelor medicale.

Suceava este focar de infecție cu noul coronavirus, un sfert dintre cazurile de îmbolnăvire din România provenind de acolo. Municipiul reședință și opt comune din zonă au fost închise complet, intrând în carantină de luni seară.

 

Sursă foto HotNews.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.