Cozi la Vama Siret, la intrarea în ţară. Transportatorii aşteaptă şi 4 zile

Cozi la Vama Siret, la intrarea în ţară. Transportatorii aşteaptă şi 4 zile
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Aglomeraţie de nedescris la intrarea în ţară prin Vama Siret! O coadă imensă care se întinde pe aproape 10 kilometri s-a format din cauza numărului mare de oameni care vor să intre în România şi care, în plus faţă de alte perioade, au de completat şi un set consistent de acte.

Transportatorii sunt foarte nemulţumiţi de faptul că pierd zile întregi la coadă pentru a le veni rândul la verificare, informează Realitatea TV. Ei spun că această problemă se repetă în fiecare an, în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

Maşinile de marfă aşteaptă şi 4 zile în Vama Siret

"Poblemele sunt timpii de trazit in frontiera care sunt din ce spun transportatorii pana la 3-4 zile. Nu vor sa vorbeasca soferii probabil vom face un memorandum catre toate autoritatile", spune Alin Creţu, preşedintele Asociaţiei Transportatorilor de Mărfuri Bucovina.

În Vama Siret există doar trei artere de intrare. Ar mai fi nevoie de încă un terminal pentru ca fluxul mare de trafic să se desfăşoare în condiţii normale. În lipsa acestuia nici suplimentarea personalului nu poate rezolva problema aglomeraţiei, mai notează Realtatea TV.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image