Directorul medical al SJU Suceava a demisionat din funcţie

Directorul medical al SJU Suceava a demisionat din funcţie
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Doctorul Mircea Macovei a demisionat, vineri dimineață, din funcția de director medical al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Potrivit Monitorul de Suceava, și-a exprimat dorința de a părăsi funcția de director de îngrijiri și asistenta medicală Doina Chirap. Director medical interimar este locotenent-colonel medic Dinu Chioralia, urmând ca în perioada următoare actualul management militar al spitalului să desemneze, pe durată limitată, un alt Comitet Director interimar care să asigure conducerea, după plecarea medicilor militari.

Coordonatorul militar al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, generalul dr. Ionel Oprea, prefațase de joi seara această demisie.

Acesta a mai afirmat că acum focarul de COVID care a fost la această unitate medicală „este controlat” și în 10-14 zile sunt speranțe că lucrurile vor sta mult mai bine, la această oră circa 60% din capacitatea spitalului fiind restabilită, față de 10-15%, cât era când a fost instituită conducerea militară, la începutul lunii aprilie.

Sursă foto institutiimedicale.ro


 

 

 

Image