fbpx

Familia unui tânăr mort într-un accident rutier face apel ca în loc de coroane să se facă donații pentru o tabără de copii nevoiași

Familia unui tânăr mort într-un accident rutier face apel ca în loc de coroane să se facă donații pentru o tabără de copii nevoiași

Image
Image

Mama unui tânăr din Suceava, de 23 de ani, decedat în urma unui accident rutier face un apel către prietenii acestuia și rude să nu vină cu flori și coroane la înmormântare.

”Deși florile sunt oferite de obicei ca semn de dragoste și apreciere, știm că pe Natty Drăgoi l-ar fi bucurat altceva... În inima lui ardea dorința de a organiza în această vară o tabără pentru copiii din zonele defavorizate, prin care aceștia să se simtă iubiți și să Îl cunoască pe Dumnezeu. Pe cei care ați fi dorit să îl omagiați aducându-i o coroană, vă rugăm să donați banii în sprijinul copiilor în contul următor: RO15RNCB0234053306890001. Beneficiar: Mihaela Drăgoi.
Vă suntem recunoscători că în acest fel ne ajutați să împlinim dorința lui și să păstrăm amintirea lui vie în inimile tuturor celor implicați”, este mesajul transmis de mama sa, Mihaela Drăgoi, potrivit Monitorul de Suceava.

Tânărul de 23 de ani era foarte implicat în acțiuni caritabile, care aveau în prim plan credința în Dumnezeu și apropierea oamenilor de acesta. Din păcate, chiar avântul tinereții și dorința de a face cât mai multe i-au adus sfârșitul tragic și mult prea timpuriu.

Tânărul era student la Oradea, iar în weekend venise acasă, la Suceava, împreună cu prietena sa. Tinerii au avut o întâlnire sâmbătă, iar seara tânărul s-a urcat în mașină pentru a ajunge la Oradea duminică dimineață.

Pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, pe raza județului Bistrița-Năsăud, la Reteag, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un podeţ, răsturnându-se.
Potrivit sursei citate, oboseala la volan este după toate probabilitățile cauza accidentului.  

”În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.  

Fata de 19 ani, prietena lui Natty, se află în stare gravă.

Foto ilustrativ, stirilekanald.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.