Femeia despre care sunt probe că şi-a ucis trei copii, lăsată liberă fără restricţii

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Femeia în vârstă de 37 de ani din satul Poiana Negri despre care există indicii şi probe că şi-ar fi ucis trei dintre copii s-a întors acasă, alături de soţ şi ceilalţi trei copii, după ce a fost expertizată psihiatric. Procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava care se ocupă de dosar nu a luat nici o măsură restrictivă faţă de femeie, nici imediat după descoperirea uciderii ultimului bebeluş şi nici după ce aceasta a fost expertizată la Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava şi a fost externată. Potrivit Monitorul de Suceava, femeia nu are impus nici măcar controlul judiciar şi poate pleca unde şi când vrea.

Cei trei copii mai mari sunt în grija unei mătuşi, care însă locuieşte sub acelaşi acoperiş cu mama. 

Luna trecută, femeia în vârstă de 37 de ani, deja mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat. Copilul a murit, iar necropsia a arătat că nou-născutul a respirat, deci era viabil, fiind ucis. În urma audierilor, femeia, ingineră la o multinaţională, le-a spus poliţiştilor că ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii. Ana Pardău a indicat şi locurile din propria gospodărie unde a îngropat trupurile celorlalți doi nou-născuţi. Săpăturile efectuate au confirmat că în acele locuri sunt urme de oseminte umane. În cazul acestor doi copii, deşi femeia a recunoscut totul, cauza morţii lor nu a putut fi stabilită, cel puţin nu până acum.

Femeia are trei copii în vârstă, de 6, 8 şi 10 ani și a declarat că nu şi-a mai dorit şi alţii, astfel că ar fi ajuns la aceste fapte oribile. Despre soţul ei şi tatăl copiilor, care locuieşte sub acelaşi acoperiş, anchetatorii nu au transmis încă nimic.

Potrivit sursei citate, în momentul de faţă se aşteaptă rezultatul expertizei psihiatrice, pentru a se stabili dacă femeia a avut sau nu discernământ la comiterea faptelor, cel puțin deocamdată ea fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă. 

Sursă foto Monitorul de Suceava.

 

 

Image