fbpx

Jaf armat la o cafenea! Un bărbat a ameninţat vânzătoarea cu un pistol

Jaf armat la o cafenea! Un bărbat a ameninţat vânzătoarea cu un pistol

Image
Image

Un bărbat a amenințat vânzătoarea unei cafenele cu un pistol și a furat 2.000 de lei din casa de marcat, în cadrul unui jaf armat care a avut loc luni seara, într-un local din comuna Iaslovăț, din județul Suceava.

Întreg incidentul, surprins de camerele de supraveghere instalate în local, a durat aproximativ un minut. În imagini se observă că un bărbat cu constituție atletica, îmbrăcat cu o geacă groasă, de culoare gri, având gluga trasă peste cap și o mască de protecție pe faţă, vorbește câteva secunde cu vânzătoarea şi apoi scoate un obiect ce pare a fi un pistol și îl îndreaptă spre tânără. Vânzătoarea pleacă de lângă casa de marcat și se duce într-un colț, timp în care prădătorul a deschis casa de marcat și a scos toți banii.

El iese din cafenea și pleacă pe jos. În acest timp, fata apelează serviciul de urgență 112.

Poliţia încearcă identificarea autorului acestui jaf armat

Au intervenit echipaje de la Poliția orașului Milișăuți și Servicul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava care au audiat martorii și au inițiat investigații pentru prinderea suspectului, informează site-ul stirisuceava.net.

La acest moment al anchetei se ia în calcul faptul că cel mai probabil obiectul folosit pentru amenințare nu ar fi o armă veritabilă, ci ar putea fi o bricheta argintie tip pistol, mai arată sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.