Jandarm acuzat de trafic de minori

Jandarm acuzat de trafic de minori
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un jandarm din Suceava este acuzat de trafic de minori, după ce împreună cu iubita sa ar fi racolat minore şi le-ar fi obligat să se prostitueze. Faptele s-ar fi petrecut în 2016 şi 2017, iar victimele erau minore.

Potrivit Monitorul de Suceava procurorii de la DIICOT, Serviciul Teritorial Suceava, au trimis la instanță, spre judecare, un dosar de trafic de minori în care principalul inculpat este un bărbat din Câmpulung Moldovenesc care, la data comiterii faptelor, era jandarm activ, încadrat la Detașamentul de Jandarmi Câmpulung Moldovenesc.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost trimis în judecată pentru zece infracțiuni de trafic de minori sub forma exploatării sexuale, proxenetism, act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile.
După ce a fost pus sub acuzare acesta a demisionat.

Concubina fostului jandarm, în vârstă de 20 de ani la data comiterii presupuselor fapte, potrivit sursei citate, are de răspuns pentru patru infracțiuni, trei de trafic de minori și una de proxenetism, fiind parteneră în afacere implicată direct în recrutarea, adăpostirea și transportul unor minore.

Conform Monitorul de Suceava, cei doi inculpați nu mai sunt de ceva vreme la Câmpulung Moldovenesc. Procesul, în care cei doi vor fi judecați pentru infracțiuni legate de traficul de minori, a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Suceava.

Citește mai mult pe Monitorul de Suceava.

Foto ilustrativ, antena3.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image