fbpx

Ministrul Vela trimite Corpul de Control la IPJ Suceava, după un șir de agresiuni îndreptate împotriva unui activist care sesizează ilegalitățile comise de mafia lemnului

Ministrul Vela trimite Corpul de Control la IPJ Suceava, după un șir de agresiuni îndreptate împotriva unui activist care sesizează ilegalitățile comise de mafia lemnului

Image
Image

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că a dispus un control la IPJ Suceava după șirul de agresiuni la care a fost suspus Daniel Bodnar, tânărul activist care sesizează ilegalitățile comise de Mafia Lemnului din județul Suceava, notează stirisuceava.net

Reacția ministrului vine după ce miercuri seară Daniel Bodnar a fost atacat după ce a urmărit un camion cu bușteni până în poarta unui gater din comuna Mălini. Pietre și bolovani aruncate de mai multe persoane i-au distrus geamurile de la mașină și i-au umplut ochii cu cioburi. Daniel Bodnar a ajuns în cursul nopții la un spital din Cluj pentru a primi îngrjiri medicale. 

„Am dispus măsuri prompte în cazul unei agresiuni prezentată aici, în mediul online, de o persoană care susține că ar avea drept cauză identificarea și diseminarea unor cazuri de furt de material lemnos.
Ca urmare a apariției imaginilor în spațiul public, am dispus trimiterea de urgență în județul Suceava, a unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică, ale Poliției Române, pentru a verifica cele sesizate.
În situația în care, urmare a controlului efectuat de structurile Poliției Române, vor fi identificate disfuncționalități în activitatea structurilor Ministerului Afacerilor Interne, vinovații vor fi imediat sancționați.
Condamn ferm astfel de fapte!
Neprofesionalismul, lipsa de implicare, pasivitatea în situații de acest gen sunt incompatibile cu statutul de cadru al Ministerului Afacerilor Interne!
Nu voi tolera niciun fel de abuz!”, a scris pe Facebook ministrul Marcel Vela.

Sursă foto stirisuceava.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.