O femeie și-a băgat fiica într-un sac de gunoi legat la gură și a lăsat-o la ușa blocului

Descoperire sinistră în scara unui bloc din Suceava: o femeie bolnavă, care arăta ca un copil, a fost găsită într-un sac de plastic.
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Descoperire sinistră în scara unui bloc din Suceava: o femeie bolnavă, care arăta ca un copil, a fost găsită într-un sac de plastic. Victima, o femeie cu probleme fizice şi pshice, a fost agresată de mama şi fratele său, ambii cu probleme de sănătate.

Potrivit antena3.ro, iniţial, autorităţile au crezut că victima este un copil, având fizionomia unui minor, au stabilit, ulterior, că este vorba despre o femeie adultă, de 40 de ani. Femeia subnutrită era într-un sac de gunoi, legat la gură şi a fost găsită de vecini la uşa unui apartament. Cei care au găsit sacul abandonat în scara unui bloc au anunţat Poliţia şi Ambulanţa. 

"Astăzi, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră ar fi fost identificată pe casa scării unui bloc într-un sac din plastic. 

Persoana a fost găsită de echipajul de poliție prezentând semne vitale, dar în stare de semiconștiență, fiind solicitat echipaj de ambulanță şi fiind transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate. 

La unitatea medicală, persoana în cauză şi-a revenit şi este în afara oricărui pericol.

Investigativ preliminar s-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice şi de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. 

Aceasta locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond  cei doi (mama şi fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac şi ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc.

La faţa locului a fost deplasată echipă operativă complexă din cadrul SIC şi laboratorul criminalistic mobil pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. 

De asemenea, a fost informată și DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor două persoane agresoare.

S-a întocmit dosar penal, urmând să fie stabilită cu exactitate încadrarea juridică a faptelor în funcţie de verificările care se fac la această oră", se arată în comunicatul Poliţiei citat de antena3.ro.

Sursă foto antena3.ro.

Image