fbpx

O femeie care și-a aruncat nou-născutul la stația de epurare din Fălticeni a ajuns după gratii. A fost eliberată de câteva ori pentru că a tot rămas gravidă și a născut

Image
Image

O individă din Hârtop, condamnată la închisoare pentru omor după ce și-a aruncat în canal, în apele murdare ale stației de epurare Fălticeni, un prunc nou-născut, a ajuns în sfârșit după gratii.
Aceasta a fost eliberată din închisoare pentru că a rămas între timp însărcinată.

Potrivit informatiata.ro, femeia pare a juca într-o telenovelă de prost gust pentru că de fiecare dată când trebuie să stea în pușcărie ea rămâne însărcinată.
Individa, pe nume Mărgineanu Simona-Florentina, de 30 de ani, a fost condamnată la 12 ani de închisoare după ce în luna martie 2013 şi-a omorât nou născutul, aruncându-l într-un canal de la staţia de epurare din Fălticeni. Este vorba despre o fetiță care s-a născut vie, au concluzionat medicii legiști, dar care a fost ucisă de mamă. Micuța a fost găsită fără suflare, într-o pungă, în unul din bazinele stației de epurare, de un angajat al stației, care a scos cu grebla trupul fetiței iar apoi a sunat la 112.

După ce a ajuns după gratii individa a reușit să rămână gravidă în trei rânduri, fiind eliberată de fiecare dată pentru a putea naște în libertate.

Femeia a fost depistată de polițiști luni, pe raza municipiului Fălticeni și au ridicat-o pentru că pe numele ei există un mandat de executare a pedepsei închisorii. Ea a născuse în luna septembrie. La data de 30.09.2019 s-a dispus rearestarea acesteia și depunerea în cel mai apropiat penitenciar în vederea executării restului de pedeapsă.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.