fbpx

O infirmieră a murit după ce a căzut în subsolul Spitalului Rădăuți

O infirmieră a murit după ce a căzut în subsolul Spitalului Rădăuți

Image
Image

O infirmieră de la Spitalul Municipal Rădăuți a murit în timpul programului de lucru după ce a căzut de la peste 2 metri în subsolul spitalului, suferind răni grave la cap. Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 20.20.      

Potrivit Monitorul de Suceava, femeia în vârstă de 58 de ani, din Rădăuți, angajată de 16 ani a Spitalului Municipal ca infirmieră, a mers luni seara în curtea din spatele spitalului, spre spațiul amenajat special pentru depozitarea deșeurilor periculoase, iar în momentul în care a ajuns în dreptul căii de acces către subsolul spitalului, a căzut de la o diferență de nivel de 2,20 metri, pe o suprafață plană, din beton.

Momentul în care victima a căzut a fost observat de către personalul de pază, care a alertat cadrele medicale aflate în serviciu, victima fiind transportată imediat în camera de primiri urgențe, cu diagnosticul „TCC deschis cu pierdere de substanță, contuzie cerebrală, dilacerare cerebrală, stop cardiorespirator”.

Asupra victimei au fost efectuate manevre de resuscitare, fără rezultat, fiind constatat decesul la ora 21.18.

Au fost anunțați despre eveniment reprezentanții ITM Suceava.
Potrivit sursei citate, evenimentul a fost raportat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „ucidere din culpă”.

Sursă foto lyberti.com.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.