Panică într-un bloc de garsoniere după ce un tânăr și-a incendiat locuința

O garsonieră dintr-un bloc de pe strada Gavril Tudoraș, din cartierul Obcini, din municipiul Suceava, a fost cuprinsă de flăcări, miercuri după-amiază, după ce proprietarul a dat foc intenționat.

La fața locului s-au deplasat pentru localizarea și lichidarea incendiului militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta într-o garsonieră de la etajul întâi al blocului. Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime, relatează Realitatea de Suceava. Zeci de locatari au părăsit blocul după ce au simţit miros de fum pe casa scării.

Potrivit verificărilor pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Principalul suspect este chiar proprietarul garsonierei, un tânăr de 27 de ani. Acesta a dispărut de la fața locului până la sosirea pompierilor, mai notează sursa citată. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Image
Image
Image
Image
Image