Panică într-un bloc de garsoniere după ce un tânăr și-a incendiat locuința

O garsonieră dintr-un bloc de pe strada Gavril Tudoraș, din cartierul Obcini, din municipiul Suceava, a fost cuprinsă de flăcări, miercuri după-amiază, după ce proprietarul a dat foc intenționat.

La fața locului s-au deplasat pentru localizarea și lichidarea incendiului militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta într-o garsonieră de la etajul întâi al blocului. Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime, relatează Realitatea de Suceava. Zeci de locatari au părăsit blocul după ce au simţit miros de fum pe casa scării.

Potrivit verificărilor pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Principalul suspect este chiar proprietarul garsonierei, un tânăr de 27 de ani. Acesta a dispărut de la fața locului până la sosirea pompierilor, mai notează sursa citată. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Image
Image
Image