Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, infectat cu COVID-19

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, infectat cu COVID-19
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Președintele Consiliului Județean Suceava a fost internat la Spitalul Județean Suceava, după ce a fost infectat cu coronavirus. Testul făcut de Gheorghe Flutur a ieșit pozivit, rezultatul fiindu-i comunicat marți seară.

Potrivit monitorulsv.ro, Gheorghe Flutur se afla în autoizolare la domiciliu, după ce în ultimele zile a avut mai multe ședințe la care au participat și persoane care au fost ulterior diagnosticate cu noul coronavirus.

Marți seara, Gheorghe Flutur a fost internat la Spitalul de Urgență Suceava, după ce a primit rezultatul testului, care a fost pozitiv. Acesta a anunțat că va urma tratamentul prescris de medici, în care are deplină încredere.

„Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an”, a declarat Gheorghe Flutur.

În același timp, Flutur a spus că are „un sentiment de adîncă tristețe” deoarece foarte mulți suceveni, între care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus și le urează tuturor însănătoșire grabnică.

El i-a rugat pe oameni să respecte cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, „pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș”.

Acesta a mai spus că, în continuare, Consiliul Județean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Județean de Urgență din Suceava.

Sursă foto RomaniaTV.Net.

Image