fbpx

Spitalul Judeţean Suceava va fi închis începând de astăzi, timp de 48 de ore, pentru dezinfecţie

Spitalul Judeţean Suceava va fi închis începând de astăzi, timp de 48 de ore, pentru dezinfecţie

Image
Image

Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va fi închis începând de astăzi, timp de 48 de ore pentru dezinfecţie. În cursul zilei de marţi, 24 martie 2020, o echipă a Ministerului Sănătății condusă de secretarul de stat dr. Nelu Tătaru, a făcut o primă evaluare a activității Spitalului Clinic Județean Suceava în contextul răspândirii noului corornavirus.

Potrivit Suceava News, de astăzi va începe transferarea celor 124 de pacienți care se mai află internați în spital în alte unități sanitare. Pacienții confirmați pozitiv la COVID 19 vor fi repartizați la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava care se află într-o clădire pavilionară separată. Această clinică are 248 paturi, din care în prezent sunt ocupate 108.
Pacienții confirmați negativ la COVID 19 care nu reprezintă urgențe își vor continua tratamentul izolați la domiciliu sub supravegherea medicului de familie.

Pacienții care sunt confirmați negativ și reprezintă urgențe medicale care necesită tratament într-o unitate sanitară vor fi transferați în spitale din județul Iași, în funcție de patologie.

Sursă foto Suceava News

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.