Suceava și localitățile limitrofe au ieșit din carantină

Suceava și localitățile limitrofe au ieșit din carantină
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

După ce autoritățile au renunțat la carantina instituită la Țăndărei, în Ialomița, ministrul de Interne, Marcel vela, a anunțat, miercuri seară, emiterea ordonanței militare nr. 12, prin care este ridicată și măsura instituită în Suceava și comunele din jurul municipiului.

"Din această seară, se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava şi în zona limitrofă, formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcia, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei. Aş dori să mulţumesc compatrioţilor din judeţul Suceava pentru efortul, dăruirea şi implicarea lor din această perioadă, când prin tot ceea ce au făcut, au avut grijă de sănătatea celor dragi şi au protejat pe ceilalţi cetăţeni din zonele limitrofe şi din toată ţara. Sunteţi eroii noştri, sunteţi nişte învingători", a declarat Marcel Vela.

Ordonanța a fost publicată, aseară, și în Monitorul Oficial, fiind deja în vigoare. În localitățile amintite mai rămân valabile, în prezent, doar restricțiile instituite la nivel național.

Sursa foto: newsbucovina.ro

 

 

Image