Tânăr arestat, acuzat că a violat o fată de 15 ani pe un drum forestier

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 24 de ani din judeţul Suceava a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat că a violat o fată de 15 ani. Individul ar fi urcat-o pe minoră cu forţa în maşina sa.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de tânăr pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate. 

Potrivit anchetatorilor, duminică, în jurul orei 11.00, în timp ce adolescenta de 15 ani se deplasa pe un drum comunal, aceasta a fost urcată forţat de către individ în interiorul autoturismului pe care acesta îl conducea şi cu care s-a deplasat pe un drum forestier unde a constâns-o pe minoră  să întreţină un raport sexual. În urma violenţelor exercitate, victima a suferit leziuni pentru care a necesitat internare, informează Realitatea de Suceava.

Față de tânăr s-a dispus duminică măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind prezentat luni instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea prim-procurorului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, mai notează Realitatea de Suceava.

Image