Ţigări de contrabandă găsite ascunse în podeaua unei mașini, în Vama Siret

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Peste 1.600 de pachete de țigări au fost găsite ascunse în podeaua unui autoturism Opel Zafira, în timpul unui control în Vama Siret.

Miercuri, 8 mai, în jurul orei 1.30, un cetățean român în vârstă de 36 de ani s-a prezentat la volanul unui autoturism Opel Zafira în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în ţară. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor. În timpul controlului a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 1.638 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, au precizat autorităţile.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamală, relatează Realitatea de Suceava.

Image