Trei tineri irakieni au fost depistați de polițiștii de frontieră la Putna

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Potrivit newsbucovina.ro, trei tineri irakieni cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani au fost depistați de polițiștii frontieră pe raza localității Putna.
La sfârșitul săptămânii trecute, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Suceava – Secția de Poliție 4 Gălănești.
Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, „echipa mixtă a depistat pe raza localității Putna, judeţul Suceava, trei persoane care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă, fapt pentru care au fost duse la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele au vârste cuprinse între 17 ani şi 20 de ani și provin din Irak.”
Acesta a mai precizat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform acordului de readmisie cei trei cetățeni din Irak au fost predați autorităților de frontieră ucrainene.
Imagine cu caracter ilustrativ.

Image