Un bărbat a fost implicat în două accidente rutiere în aceeaşi zi, prima dată ca biciclist, a doua ca pieton

Un bărbat a fost implicat în două accidente rutiere în aceeaşi zi, prima dată ca biciclist, a doua ca pieton
Un sucevean a ajuns de două ori la spital în aceeaşi zi, după ce a fost implicat în două accidente rutiere, al doilea dintre ele grav (Foto: Arhivă)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Aşa ghinion mai rar! Un sucevean a ajuns de două ori la spital în aceeaşi zi, după ce a fost implicat în două accidente rutiere în decurs de câteva ore, prima dată în timp ce se afla pe bicicletă, iar a doua oară din postura de pieton.

Un bărbat de 74 de ani, din localitatea Dumbrăveni, a fost implicat de două ori în accidente rutiere în decurs de numai câteva ore, intrând în coliziune cu un Mercedes şi un BMW, informează Monitorul de Suceava. Dacă după primul accident a scăpat fără mari probleme, în urma celui de-al doilea a fost rănit grav, mai arată sursa citată.

Român implicat în două accidente rutiere în decurs de câteva ore

Primul incident în care a fost implicat s-a consumat duminică, la orele amiezii. În timp ce se afla pe bicicletă, bărbatul din Dumbrăveni nu a observat la timp o autoutilitară marca Mercedes și a intrat în vehiculul respectiv. A fost preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Era conștient, stabil hemodinamic, policontuzionat cu traumatism cranio-cerebral minor și contuzie toraco-abdominală.

După ce a fost tratat de medici a părăsit spitalul, dar avea să fie adus din nou la UPU. În jurul orei 19.30, bărbatul a traversat o stradă din Suceava printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism marca BMW, condus de un bărbat din Capu Câmpului, mai arată monitorulsv.ro. A fost adus la spital de un echipaj SMURD. Acum era în stare gravă, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng.

În cazul primului accident ghinionistul nu consumase băuturi alcoolice, iar la al doilea eveniment nu s-a putut stabili din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image