Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul în Şcheia

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava, a murit după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul pe un câmp din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia.

Marți seară, bărbatul s-a deplasat în comuna Șcheia pentru a efectua lucrări de reparație la un drum privat, la solicitarea a doi localnici. Potrivit martorilor, acesta a efectuat lucrări timp de aproximativ trei ore, perioadă în care ar fi consumat două doze de bere. După ce și-a terminat munca, bărbatul a plecat singur cu buldoexcavatorul spre municipiul Suceava. În timp ce conducea utilajul pe un câmp din satul Sf. Ilie, el nu a observat o pantă de o înălțime de aproximativ 40 metri, buldoexcavatorul a derapat și s-a răsturnat, informează Realitatea de Suceava. Incidentul a fost observat de cei doi localnici. Aceștia s-au deplasat la fața locului unde au găsit utilajul răsturnat, iar pe bărbatul care îl conducea în stare de inconștiență. Cei doi au sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și un echipaj de descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, fiind constatat decesul. Polițiștii au început cercetările penale, mai notează sursa citată.

Image