fbpx

Un bărbat s-a dat drept medic și a violat o tânără cu probleme psihice

Un bărbat de 44 de ani din Suceava a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat că a violat o tânără și a atacat mai multe femei.

Pentru a păcăli ultima victimă, individul s-a dat drept medic, susţin anchetatorii, care arată că, în data de 6 februarie, o tânăra de 24 de ani, din comuna Dumbrăveni, a fost abordată de bărbat în incinta Policlinicii Areni, din municipiul Suceava. Victima aștepta să intre la un cabinet de psihiatrie. Individul a întrebat-o pe aceasta ce probleme are și s-a oferit să o ajute, spunând că este medic și are un cabinet de specialitate în municipiul Suceava. Bărbatul a reușit să o facă pe tânără să-l urmeze. Potrivit anchetatorilor, acesta și-a dus victima într-o clădire dezafectată de pe strada Mărășeti, unde a violat-o, relatează Realitatea de Suceava. După câteva zile, tânăra a povestit ce a pățit unei rude, care a sunat la 112. În urma  cercetărilor efectuate suspectul a fost identificat de polițiști.

Oamenii legii au stabilit că în ultimele trei luni ale anului trecut acesta a săvârșit cinci infracțiuni de agresiune sexuală. Individul își ataca victimele în zona Mărășești-Universității. Bărbatul a fost reținut de polițiști și apoi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au admis propunerea, asupra acestuia luându-se măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 zile.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.