fbpx

Un membru USR a murit la Suceava. Rezultatele testului pentru Covid-19 nu au ajuns nici acum

Un membru USR a murit la Suceava. Rezultatele testului pentru Covid-19 nu au ajuns nici acum

Image
Image

Un membru USR a murit la Suceava. TImp de șapte zile, acesta a stat acasă, cu febră, după ce cadrele medicale i-au spus că ar avea o simplă răceală și nu au vrut să-l testeze pentru Covid-19.

Până la urmă, a ajuns inconștient la Terapie Intensivă, unde s-a și stins din viață. Rezultatele testului, care i-a fost făcut până la urmă, nu au ajuns.

Totul a fost relatat de deputatul USR Iulian Budui.

"Irimia Sava este colegul meu din USR Bunesti - Suceava. A stat acasa cu febra 40, timp de 7 zile. Cat timp a durat conducerea interimara a Spitalului Suceava. A cerut constant sa fie consultat de medic si dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus sa se trateze acasa, ca e o simpla raceala. Ca o sa ii treaca.

Acum doua zile, noua conducere militara a Spitalului Judetean Suceava a trimis o ambulanta in 15 minute de la solicitarea telefonica.

Irimia este acum in stare critica si inconstient, la terapie intensiva. Prea tarziu, se pare. Domnule ministru Tataru, trimiteti manageri medici militari la toate spitalele din tara care vor trata pacientii de COVID-19. Este nevoie de un management profesionist si ferm la toate aceste spitale, din toata tara.

PS: Intre timp colegul meu a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Nu a fost primit inca rezultatul testului COVID -19", a scris parlamentarul într-o postare pe Facebook citată de realitatea.net.

 

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.