Un tânăr de 33 de ani a fost împușcat mortal de bărbatul pe care-l ajuta la tăierea unui vițel

tanar impușcat mortal
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de numai 33 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident bizar petrecut în gospodăria în care ajuta la sacrificarea unui viței. Acesta a fost împușcat mortal, din greșeală, de proprietarul animalului.

 

Monitorul de Suceava scrie că tragedia s-a petrecut sâmbătă, înainte de ora 8.00. Un apel la 112 a anunțat că în localitatea Holda este un bărbat împușcat. Echipajul de la Ambulanță trimis la fața locului a găsit o victimă de 33 de ani, în stop cardio-respirator, ca urmare a unei leziuni prin împușcare. Echipajul a început manevrele de resuscitare, le-a continuat timp de aproximativ o oră, dar din păcate tânărul nu a mai putut fi salvat, în jurul orei 9.00 fiind declarat decesul.

Potrivit presei locale, un bărbat din localitate planificase să sacrifice un tăuraș și chiar anunțase pe rețelele de socializare că va avea carne de vânzare. Bărbatul a chemat în ajutor un tânăr din vecini. Animalul a devenit, însă agitat, așa că proprietarul – inginer silvic – a luat o armă de vânătoare, pe care o deține legal, și a tras un foc asupra animalului.

Datele preliminare ale anchetei, citate de Monitorul de Suceava, arată că glonțul a trecut  prin corpul vițelului, printr-un perete al anexei și a lovit mortal victima, care stătea peretele exterior al grajdului. 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

 

Image